bestaat er een universeel fluorvrij blusschuim 2 1024x768
Het FireSafety Event 18 juni
in Snelrewaard

Het FireSafety Event 18 juni
in Snelrewaard

Inzicht voor optimaal gebouwbeheer.

Saval ontzorgt voor brandveiligheid

Inzicht en kwaliteit voor mens en milieu

Saval is er om te ontzorgen; ook als het gaat om beheer voor grote gebouwen of voor meerdere locaties. Optimale brand- en vluchtveiligheid bieden wij niet alleen met de kwaliteit van onze veiligheidsmiddelen, maar ook met inzicht en overzicht.

Kies voor optimale grip op brandveiligheid. Wij nodigen u en een collega graag uit op dinsdagmiddag 18 juni bij de beleefboerderij De Elihoeve.
Meld u via onderstaand formulier aan voor het FireSafety Event in Snelrewaard.

Wat kunt u verwachten

De experts vertellen u graag over optimaal gebouwbeheer en de keuzes die daarmee gepaard gaan. Denk aan de (naar verwachting dit jaar al) verplichte levering van uitsluitend PFAS-vrije schuimblusmiddelen en de overige keuzes ten aanzien van duurzaamheid. Milieu- én kostenbewust inkopen en het overzien van service en onderhoud met daarbij een helder meerjarig onderhoudsplan. Dat biedt voordelen voor de vele vierkante meters; waarvoor u de grootst mogelijke veiligheid wilt bieden - voor mens, de bedrijfsvoering én het milieu.  Mede daarom hebben we voor een prachtig locatie, midden in de natuur, gekozen.

Graag beantwoorden wij de vragen die u heeft en adviseren wij over de voordelen voor gebouwbeheer die Saval biedt. Vul onderstaand aanmeldformulier in - en nodig gerust ook een collega uit die betrokken is bij keuzeprocessen. Wij waarderen het als u in het formulier ook kunt aangeven waar uw interesse naar uitgaat, zodat wij het programma zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op alle verzoeken.

home 29 600x410
F3 kwaliteit
De Elihoeve
Beleefboerderij De Elihoeve koe water
Catering Elihoeve
PFAS-vrij blussen
Aanpak NL onderhoud 1280x720

  Voor wie is dit FireSafety Event

  Om onze informatie en blusdemonstratie zo goed mogelijk te laten aansluiten, nodigen we voor dit event specifiek de verantwoordelijke uit die de keuzes maakt voor optimale brandveiligheid voor gebouwen (met grote oppervlaktes) en degenen met meerdere locaties in beheer.

  Dit keer bieden we de gelegenheid voor woningcorporaties, woningbouwverenigingen, gemeentes en scholengemeenschappen elkaar ook te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Daarbij vertellen we graag over de mogelijkheden die Saval specifiek biedt voor gebouwbeheerders. Inzicht en overzicht is een belangrijk onderdeel van brandveiligheid en dat lichten we graag toe.

  Ook beslissers en beheerders van industrieterreinen of grote magazijnen zijn welkom. Gebouwbeheerders voor retail, recreatie, hotelketens, zorgcentra en ziekenhuizen ontmoeten we graag. En de enige voorwaarde is dat jullie nog geen klant zijn bij Saval (of de betreffende gebouwen nog niet voorzien zijn met de elementen voor brandveiligheid die Saval biedt).

  Beleefboerderij De Elihoeve

  Meld u aan voor dit FireSafety Event

  Vul onderstaand formulier in en meld u (en een collaga) aan voor dinsdagmiddag 18 juni in Snelrewaard.

  Deelnemen aan dit evenement?
  Schrijf je kosteloos in!