Onderhoudslogboek

Onderhoudslogboek

Onze servicetechnici bezoeken dagelijks vele panden voor het onderhoud aan de blusmiddelen en noodverlichting. Dit bezoek wordt afgesloten met een duidelijk onderhoudsrapport dat gratis toe wordt gestuurd. Deze rapportage kan zeer voordelig worden uitgebreid met een overzichtelijk logboek, voor meer inzicht in je veiligheid.

Hoe werkt het?

Als je gebruik maakt van onze logboek service, dan doorlopen we een paar stappen om tot een overzichtelijk resultaat te komen. In het eerste onderhoudsjaar brengt onze servicetechnicus een barcode sticker aan op de veiligheidsmiddelen. Je veiligheidsmiddelen worden gescand door de PDA en krijgen in ons systeem een leeftijd en locatie toegewezen. Het onderhoudsjaar daarop kunnen wij zeer snel zien wat er vorig jaar aan het apparaat is gedaan en of er bijvoorbeeld geen veiligheidsmiddelen ontbreken t.o.v. het jaar ervoor.

 

Kortom:

  1. De servicetechnicus voert het onderhoud uit.
  2. Hij registreert dit via zijn PDA.
  3. Je onderhoudsgegevens worden digitaal naar Saval gestuurd.
  4. Per email ontvang je het logboek.

Alle eenheden die onze servicetechnicus bij je onderhoudt, worden vermeld. Dus niet alleen brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting, maar ook blusdekens, AED’s, keerkleppen en oogspoelflessen.

Geïnteresseerd geraakt in het logboek na onderhoud?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Meerdere opties mogelijk