onderhoud sprinklerinstallatie 6 v2
BRANDSTOFBEHEER VOOR UW SPRINKLERSYSTEEM

BRANDSTOFBEHEER VOOR UW SPRINKLERSYSTEEM

Een sprinklersysteem is een automatisch brandblussysteem dat een brand automatisch, snel en effectief bestrijdt. Sprinklers beschermen gebouwen en mensen tegen de gevolgen van brand. Ze maken veilig vluchten mogelijk en zorgen ervoor dat de bedrijfsprocessen minimaal worden verstoord door de gevolgen van brand. Deze installatie zijn veelal voorzien van een dieselmotor en pompset en ook hieraan is beheer gebonden om aan normeringen te kunnen voldoen. Zelfs wanneer uw sprinklerinstallatie(s) niet door Saval wordt onderhouden kan Saval dit beheer uit handen nemen.

onderhoud sprinklerinstallatie 6

Brandstofmanagement voor uw sprinkler dieselpompset

Mogelijk is uw locatie ook voorzien van een sprinkler- of vergelijkebare installatie. Dergelijke installatie zijn veelal voorzien van een dieselmotor en pompset, welke volgens o.a. de TB80 wekelijks of 2-wekelijks op juiste werking dient te worden getest. Dit brengt brandstof verbruik met zich mee dat na verloop van tijd aangevuld moet worden met het juiste type diesel. Dit brengt een extra administratieve last mee voor uw organisatie.

BRANDSTOFLEVERING VEILIG EN GEMAKKELIJK

sprinkler

Ook het van belang een veilige en gemakkelijke brandstoflevering is van belang. Bij het gebruik van tamelijk forse tankwagens kan dit een uitdaging zijn. Door gebruik te maken van gespecialiseerd materieel en een geautomatiseerd proces voor planning en administratie, zien wij kansen om dit proces voor uw organisatie te optimaliseren. Zelfs wanneer uw sprinklerinstallatie(s) niet door Saval wordt onderhouden. Hiertoe onderzoeken wij graag of opdrachtgevers zoals u geïnteresseerd zouden zijn om Saval het brandstofmanagement voor uw sprinklerinstallatie uit te laten voeren. Mocht u hiervoor openstaan kunt u dit kenbaar maken door onderstaande formulier in te vullen. Daar de uiteindelijke mogelijkheden afhankelijk zijn de respons, zullen wij u begin 2024 informeren over de stand van zaken.

Aanvraag beheer brandmeld- en sprinklerinstallaties