Building Information Management

Op deze pagina stellen wij BIM informatie en 3D objecten van ons brand- en vluchtveiligheid assortiment kosteloos beschikbaar aan architecten en installateurs. Download families voor Revit® en ARCHICAD, of bekijk onze bibliotheek op MEPcontent of BouwConnect.

Ondersteuning als fabrikant

Als bedrijf dat innoverende oplossingen bedenkt, produceert en levert op gebied van brandveiligheid, dwingen we onszelf om met de tijd mee te gaan. Zo ook in geval van Building Information Management: de nieuwe standaard voor de bouwsector. Op deze pagina stellen wij BIM informatie en 3D objecten van ons assortiment kosteloos beschikbaar. Zoals architecten kunnen worden gezien als toonaangevend voor bouwactiviteiten, mag je Saval beschouwen voor brandveiligheid.

Saval Brandveiligheid Assistent™ for Revit®

Saval Brandveiligheid Assistent™ automatiseert en analyseert de hoeveelheid en locatie van de brandslanghaspels en brandblussers in Autodesk Revit®. Volledig gesynchroniseerd met de laatste gebouwontwerpen, de daarbij behorende plattegronden en Saval producten, genereert de app automatisch visualisaties van de locatie en dekking van de brandblusapparatuur.

De 2D en 3D visualisaties van de brandblusapparatuur kunnen gemakkelijk worden geplaatst op een aparte “Revit sheet” of ze kunnen worden opgeslagen als afbeeldingen. Zo kan snel en gemakkelijk informatie worden verkregen over de locatie en de dekking van alle brandblusapparatuur in het gebouw. Dit zorgt voor de zekerheid dat de brandveiligheidsmaatregelen correct zijn uitgevoerd volgens de geldende normen.

Door de altijd actuele data is het gemakkelijk om op ieder moment in het ontwerpproces te overleggen met de betrokken partijen en stakeholders.

Downloads

Download Revit® families van brandblussers, brandslanghaspels, haspelkasten etc.

Alles over Saval Brandveiligheid Assistent™

Support pagina's