Ingrid, onze Commerciële Medewerkster Binnendienst

“Ik zocht een servicegerichte organisatie waar ik

mijn klantenhart kon inzetten, die heb ik gevonden!”

 

Mijn baan

Mijn baan is afwisselend en dynamisch, geen dag is hetzelfde. Ik ben het aanspreekpunt voor klanten en onze buitendienst technici, dit zorgt ervoor dat ik met de meest uiteenlopende onderwerpen en zaken bezig ben. Van documentenbeheer, zodat onze technici voorzien zijn van alle benodigde materialen en zonder problemen aan de slag kunnen bij de klant, tot het doorlopen van het commerciële traject met een klant.

 

Over Saval

Ik kende Saval alleen van brandblussers en -haspels, maar er is zo veel meer dan dat, zoals alle brandblussystemen en trainingen. Ik had bij het eerste gesprek al het gevoel dat dit een match was. Het is een vooruitstrevend bedrijf, dat altijd bezig is met ontwikkeling en vernieuwing, in vele opzichten. Het is een plek waar ik mijn ideeën kan inbrengen en waar echt wat mee wordt gedaan, het is fijn om bij te kunnen dragen.

 

Mijn werkplezier

Ik word gelukkig van afwisseling, werk waar geen dag hetzelfde is. Hoe goed ik mijn planning voor de dag ook maak ik zal altijd een telefoontje krijgen waardoor de planning veranderd. Een klant gaat altijd voor, ik wil graag waardevolle klantcontacten en goede relaties opbouwen.

 

Mijn uitdaging

Ik probeer iedereen tevreden te stellen door een juiste oplossing te bieden. Ik heb geen technische achtergrond, wat een brandmeldinstallatie is, was voor mij een groot vraagteken. Alles was voor mij nieuw, daar hou ik van: onderweg dingen ontdekken, aanpakken en oplossen. Inmiddels kan ik zeggen dat ik door diverse trainingen meer technische kennis heb.

 

Mijn toekomstige collega’s

Mijn toekomstige collega is energiek, positief ingesteld en staat open voor verandering. Bij Saval wordt een frisse blik gewaardeerd die helpt om samen verder te bouwen aan de toekomst.

 

Bekijk onze openstaande vacatures