Een AED aanschaffen. Dit is het moment!

Het hebben van een AED kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Elke week worden 300 Nederlanders buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand en nee, dit zijn niet alleen ouderen. Slechts 5 tot 10% van de slachtoffers overleeft het. Dit percentage neemt aanzienlijk toe wanneer er binnen ca. 6 minuten adequate hulp wordt geboden. De overlevingskans daalt echter elke minuut met ca. 10% als er geen elektrische schok wordt toegediend. Het is dus van levensbelang dat er zo vroeg mogelijk gedefibrilleerd wordt. Alleen reanimatie en defibrillatie binnen 6 minuten biedt de patiënt een goede overlevingskans.

Laten we samen een leven redden.

Bij aanschaf van een AED i.c.m. een All-In AED onderhoudsabonnement ontvang je nu een reanimatiecursus voor € 99,- per groep i.p.v. de normale prijs € 499,-

 

 • De reanimatiecursus vindt plaats binnen jouw bedrijf conform de RIVM richtlijnen.
 • De reanimatiecursus dient binnen 2021 gevolgd te worden.
 • De groep mag bestaan uit max. 8 personen.
 • De beschikbare AED’s zijn de Cardiac Science en Philips modellen.
 • Actie loopt tot en met 31 maart 2021.

ALL-IN AED ONDERHOUD EN SERVICE

Een AED moet altijd gebruiksklaar zijn. Als dit niet het geval is kan een mensenleven onnodig verloren gaan. We streven naar de hoogst haalbare kwaliteit in service en onderhoud. Hiermee garanderen wij een optimale betrouwbaarheid en de hoogste graad van inzetbaarheid van je AED.

In de Remote versie van het All-In onderhoudsabonnement zit een unieke service: ‘AED Check’. Met AED Check weet je zeker dat je AED altijd werkt. Met behulp van AED Check monitoren wij je AED op afstand. Indien de werking van je AED in het gedrang komt, nemen wij direct contact met je op. Door onze unieke AED Check weten we zelfs de locatie van je AED. De ultieme waarborg om diefstal tegen te gaan. Deze service wordt alleen ondersteund voor Cardiac Science en Philips AED’s.

All-In

 • Je kunt 24/7 bij ons terecht
 • AED ingezet? Wij zijn er binnen 6 uur
 • Gratis jaarlijkse controle van je AED op locatie
 • Batterij en elektroden vervangen we altijd GRATIS op tijd en op locatie
 • Géén onverwachte kosten
 • AED defect? Wij lossen het binnen 6 uur voor je op*
 • ECG-data op locatie uitlezen
 • Optimale inzetbaarheidsgarantie

 

 

 

 

All-In Remote

 • Saval Service Center
 • Status & onderhoudsbewaking AED
 • AED ingezet? Wij zijn er binnen 6 uur
 • ECG-data op locatie uitlezen
 • Melding AED inzet 24/7
 • AED defect? Wij lossen het binnen 6 uur voor je op*
 • Inclusief kosten onderdelen
 • Inclusief vervanging onderdelen op locatie
 • Software updates op locatie
 • Dagelijkse & proactieve controle AED (temperatuur & storingen)
 • Locatiebewaking AED

* Met uitzondering van een recall/update van de producent van de AED.

Interesse in ons aanbod? Vul dan hieronder je gegevens in

Kies voor 'Direct bestellen' als je overtuigd bent van je keuze. We nemen nog aanvullend contact met je op voor het inplannen van de reanimatiecursus.

Kies voor 'Offerte' wanneer je meer info wenst te ontvangen.

Wat houden bovenstaande AED specificaties in?

Volautomaat

Een volautomatische AED geeft automatisch een schok af wanneer dat nodig is. Een knop indrukken is hierbij dus niet meer nodig. Bij een half- automatische AED met schoktoets kan een burgerhulpverlener aarzelen om de schok toe te dienen, waardoor kostbare tijd verloren gaat. Een AED met meerdere toetsen maakt het gebruik voor een burgerhulpverlener complexer, met het risico op verwarring en foute handelingen.

Meertaligheid

Gezien de steeds verdergaande internationalisering komt er meer vraag naar meertalige AED’s. Met een zogenaamde taalknop/switch, kan de gebruiker zelf de gewenste taal kiezen waarin de AED instructies worden gesproken.

Realtime reanimatie feedback

De zogenaamde realtime reanimatie feedback is een waardevolle aanvulling voor het verbeteren van de kwaliteit van een reanimatie.

Met realtime reanimatie feedback krijgt de burgerhulpverlener direct gesproken feedback op de diepte en snelheid van de borstcompressies.

Metronoom (30/2) met gesproken reanimatie instructie

De Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) heeft de Reanimatie Richtlijnen 2010 gepubliceerd. Hierin staat beschreven dat er 30 borstcompressies en 2 beademingen worden gegeven. Een AED die is uitgerust met een metronoom (30/2) met gesproken reanimatie instructies maakt een reanimatie voor een burgerhulpverlener eenvoudiger. Goed reanimeren van een slachtoffer is absoluut noodzakelijk om de overlevingskans zo groot mogelijk te maken.

Volledigheid zelftest

Een AED staat het grootste gedeelte van de tijd stand-by. Het is daarom essentieel dat een AED zichzelf zo volledig mogelijk test. Problemen kunnen zich voordoen bij elektroden, batterij en condensator. AED’s die deze onderdelen/functies periodiek en volledig controleren bieden een grotere mate van betrouwbaarheid op het moment dat u de AED daadwerkelijk moet gaan gebruiken.

Therapiebereik (J)

Elk slachtoffer heeft een eigen drempelwaarde waarbij defibrillatie succesvol wordt. Dit in combinatie met de individuele stroomweerstand en cellulaire respons maakt het nodig om de toegediende schokenergie tot op het juiste niveau te brengen.

Omdat geen twee slachtoffers gelijk zijn, is een variabele bifasische energie, die rekening houdt met de persoonlijke drempelwaarde van ieder slachtoffer, derhalve aan te raden.

Asystolie detectiedrempel (microVolt)

Een zwakke ventriculaire fibrillatie gaat na korte tijd over in asystolie (het ontbreken van elektrische activiteit van het hart). Een AED moet deze fijne signalen nog correct kunnen herkennen en interpreteren om te beslissen of een schok kan worden toegediend.

Stof- en waterdichtheid (IP Waarde)

De zogenaamde IP waarde is een codering die aangeeft in welke mate een AED beschermd is tegen stof en water. Het eerste cijfer geeft de mate van bescherming tegen stof weer en het tweede cijfer de bescherming tegen water. Indien de AED bij regen of in de nabijheid van water wordt ingezet is het belangrijk dat het toestel minstens een IPX4 waarde heeft. De AED biedt dan bescherming tegen opspattend water.

Kinderprotocol (5 – 15 – 2)

Kinderen onder de acht jaar hebben minder energie nodig bij defibrillatie. Indien de kans bestaat dat de AED moet worden ingezet bij een kind, kan men het beste een AED kiezen die door middel van kinderelektroden, kinderswitch of sleutel direct het energieniveau aanpast en overschakelt op het kinderreanimatieprotocol (5 – 15 – 2).

Fabrieksgarantie AED en batterij

In de meeste gevallen wordt er 7 jaar of meer fabrieksgarantie gegeven op de AED. De fabrieksgarantie op de batterijen van de verschillende AED’s, verschilt echter sterk per merk.