Foam Transition Program Demonstratie

In de komende jaren moet al het blusschuim fluorvrij zijn. Op korte termijn worden de wettelijke regels aangescherpt en de ontwikkelingen in fluorvrij blusschuim volgen elkaar snel op. De blusschuimtransitie raakt ook jouw bedrijf.

We willen je tijdens deze demonstratie laten zien dat de transitie naar fluorvrij blusschuim meer aspecten bevat dan simpelweg vervanging van het blusschuim. Er is helaas geen universele oplossing voor iedereen. Inmiddels zijn er verschillende fluorvrije blusschuimconcentraten op de markt, maar welke past bij jouw situatie? Of wacht je nog even af en voorzie je nog een transitie naar een fluorhoudend C6 concentraat?

De kenmerken van het fluorvrije concentraat verschillen en dit heeft mogelijk effect op je installatie, bijmenging, opslag, watervoorziening en de betrouwbaarheid van het blussysteem als geheel.

We gaan de belangrijkste verschillen laten zien met live tests en echte blussingen op nagebootste toepassingsgebieden op de trainingssite, zoals die voorkomen op een tank terminal en in een procesomgeving:

+ Verschillende manieren van toepassen: schuimdeken vs. filmvorming
+ Invloed van viscositeit (dikte van het concentraat)
+ Werking van verschillende soorten fluorvrij schuimconcentraat

FTP Demonstraties

Momenteel staan er nu geen demonstraties gepland. Binnenkort worden nieuwe data bekendgemaakt.

Laat hieronder je gegevens achter dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de FTP demonstratie(s).

 

Dit evenement wordt georganiseerd is samenwerking met

Foam Transition Program Demonstratie - banner ISEC