Foam Transition Program Demonstratie

In de komende jaren moet al het blusschuim fluorvrij zijn. Op korte termijn worden de wettelijke regels aangescherpt en de ontwikkelingen in fluorvrij blusschuim volgen elkaar snel op. De blusschuimtransitie raakt ook jouw bedrijf.

We willen je tijdens deze demonstratie laten zien dat de transitie naar fluorvrij blusschuim meer aspecten bevat dan simpelweg vervanging van het blusschuim. Er is helaas geen universele oplossing voor iedereen. Inmiddels zijn er verschillende fluorvrije blusschuimconcentraten op de markt, maar welke past bij jouw situatie? Of wacht je nog even af en voorzie je nog een transitie naar een fluorhoudend C6 concentraat?

De kenmerken van het fluorvrije concentraat verschillen en dit heeft mogelijk effect op je installatie, bijmenging, opslag, watervoorziening en de betrouwbaarheid van het blussysteem als geheel.

We gaan de belangrijkste verschillen laten zien met live tests en echte blussingen op nagebootste toepassingsgebieden op de trainingssite, zoals die voorkomen op een tank terminal en in een procesomgeving:

+ Verschillende manieren van toepassen: schuimdeken vs. filmvorming
+ Invloed van viscositeit (dikte van het concentraat)
+ Werking van verschillende soorten fluorvrij schuimconcentraat

Meld je hier aan

De demonstratie van 10 juni is vol, er zijn geen beschikbare plaatsen.

Wil je worden geïnformeerd over nieuwe demonstratie data?
Vul dan het onderstaande formulier in dan houden we je op de hoogte.

 

Dit evenement wordt georganiseerd is samenwerking met

Foam Transition Program Demonstratie: 1 april 2022 2