Saval zet Hi-Safe activiteiten voort

Saval zet de bedrijfsactiviteiten van Hi-Safe voort per 28 juli 2022. Klanten en leveranciers van Hi-Safe worden binnenkort door Saval nader geïnformeerd wat dat voor hen betekent.

Hi-Safe heeft ruim 90 jaar ervaring op het gebied van brandbeveiliging: het adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van (voornamelijk) blusgasinstallaties. Ook levert Hi-Safe een uitgebreid pakket aan diensten, zoals het opstellen van een programma van eisen (PVE), engineering, certificering en service en onderhoud, met een 24/7 storingsdienst.

Saval biedt automatische branddetectie- en -blussystemen, van tekening tot inbedrijfstelling en verschillende service- en onderhoudsdiensten. Een belangrijke discipline binnen het huidige aanbod is blusgas. De activiteiten van Hi-Safe zijn complementair aan die van Saval, qua expertise, producten en diensten. Dit is de reden dat Hi-Safe per 28 juli 2022 onderdeel is geworden van Saval.

We bundelen onze krachten en gaan door op één locatie. Het bedrijfspand van Hi-Safe, aan de Maxwellstraat 39 in Dordrecht, wordt binnenkort gesloten. We centraliseren het kantoor en magazijn in Breda, aan de Huifakkerstraat 22, het bestaande pand van Saval.

We hopen op korte termijn ons team van safety experts en gemotiveerde medewerkers uit te breiden met een deel van werknemers met een Hi-Safe verleden. Ze zullen een aanwinst voor het bedrijf zijn. Het vergroot onze mate van kennis en expertise en zorgt ervoor dat wij klanten nog beter continuïteit kunnen bieden en deze kunnen borgen. Met passie voor brandbeveiliging, waarbij de klant centraal staat.

Contactgegevens

Algemeen 
076 - 54 87 000[email protected]

Afdeling Service
076 - 54 87 235
/ [email protected]

 

Storing melden
Werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur:
076 - 54 87 235
Na kantoortijden, in het weekend en/of feestdagen:
06-20017082 

hisafe 4
Leverancier

Fike

Wij blijven producten van Fike leveren en onderhouden.

Hierover zijn afspraken gemaakt met de leverancier. Hi-Safe was exclusief distributeur van Fike producten in Nederland.

HEB JE EEN VRAAG?

Je had een Hi-Safe onderhoudscontract en stond je jaarlijkse onderhoud al gepland, maar wat nu? Heb je een storing of een blussing gehad, wat moet je nu doen? We begrijpen dat deze situatie vragen met zich mee brengt, aarzel niet om contact met ons op te nemen dan kunnen we een passende oplossing vinden.