Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval

Meer dan 10 jaar heeft het pand van de oude Casino-bioscoop aan de Reigerstraat leeggestaan, voordat Rotterdamse horecaondernemer Michael Chen met dit Foodhall concept naar Breda kwam. Vanaf 19 april zijn de deuren van Foodhall Breda geopend en weten vele honderden bezoekers iedere dag deze culinaire hotspot, met subtiele hints naar het bioscoop verleden, te vinden.

Met 16 verschillende keukens – variërend van Oer-Hollandse poffertjes en bitterballen tot Amerikaanse burgers, Mexicaanse taco’s, Surinaamse roti en Braziliaans streetfood, Indische specialiteiten en Japanse sushi  – is er voor ieder wat wils. Wat het echt een uniek concept maakt is dat alle keukens de zitgelegenheden delen, iedereen kan dus zelf kiezen waar hij of zij zijn eten wil bestellen, maar vervolgens wel samen een tafel kunnen delen. Bovendien biedt het complex van 1700 m² met 250 zitplaatsen beneden en 350 boven – inclusief een lounge- en borrelgedeelte – voor ieder gezelschap voldoende plaats.

Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval 1
Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval 2

Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval 8
Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval 3

Foodhall Breda heeft Saval benaderd om de invulling aan de brandblusmiddelen te geven. Dit hebben wij gerealiseerd met diverse Deco brandslangshaspels (inclusief opbouwkasten) en het vereist aantal brandblussers volgens de NEN 4001.

Zeven dagen per week vanaf 12.00 uur is de Foodhall Breda geopend. Wat ons betreft een echte aanrader! De keukens zijn geopend tot 21.00 uur (op donderdag, vrijdag, zaterdag tot 21.30 uur); de bar is overigens wat langer open om nog wat te drinken of na te tafelen.

Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval 4
Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval 5
Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval 6
Foodhall Breda kiest voor brandbeveiliging van Saval 7