Game On Breda, voor de techneuten van de toekomst

Techniek zien, doen en ervaren. Dat is het idee achter de techniekmanifestatie Game On regio Breda die dit jaar op 20 en 21 mei 2019 werd georganiseerd. Tijdens deze twee dagen nodigden we leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en/of 2 vmbo, havo en vwo) in de regio Breda uit. Ruim 1400 leerlingen ervaren tijdens techniekmanifestatie Game On regio Breda hoe veelzijdig tech is. Ze gaan uiteenlopende activiteiten doen zoals virtueel lassen, met een onderwaterdrone duiken, kunststofmaskers maken en robots programmeren door middel van VR.

Saval Brandbeveiliging is aanwezig met diverse activiteiten, zoals het blussen van een beginnende brand met een CO2 blusser, het deactiveren van een brandmeldinstallatie, het oplossen van technische vragen omtrent brandbeveiliging en het demonteren van een brandblusser.

Op deze manier promoten we techniek bij de medewerkers van de toekomst. We bieden dit aan op interactieve techniekpleinen die ingedeeld worden op sector, zoals maritiem, machine- en apparatenbouw, logistiek en transport. Maar er is ook ruimte voor thema’s als agri & food, de medische sector, energie (clean en groen) en gebouwde omgeving, want ook in deze sectoren speelt technologie een cruciale rol.

CO2 blussers

Game On Breda, voor de techneuten van de toekomst 1
Game On Breda, voor de techneuten van de toekomst 2
Game On Breda, voor de techneuten van de toekomst 3
Game On Breda, voor de techneuten van de toekomst 4
Game On Breda, voor de techneuten van de toekomst 5
Game On Breda, voor de techneuten van de toekomst 6

Geschreven door Bianca van Hoof
Hr manager