Nieuwe Bioclass HR Plus schuimblusser overtreft bluskracht van poeder!

Met de nieuwe Bioclass HR+ schuimblusser bewijst Saval opnieuw dat hoogwaardige brandbeveiliging en zorg voor het milieu prima samengaan.

Ons eigen research team is erin geslaagd om het succesvolle Bioclass HR schuim verder te verbeteren. De nieuwe Bioclass HR+ schuimblussers realiseren de hoogst haalbare blusrating; voor het eerst overtreft een schuimblusser het blusvermogen van conventionele poederblussers! (43A/233B voor de 6 liter en 55A/233B voor de 9 liter uitvoering)

Bovendien is het Bioclass HR+ schuim met succes getest op Lithium-Ion accu’s. De speciale bestanddelen in dit schuim zorgen voor een snelle en betrouwbare blussing van deze moeilijke branden. De giftige gassen die bij Lithium-Ion branden vrijkomen worden doeltreffend ingekapseld door de sterke schuimdeken van Bioclass HR+.

Nieuwe Bioclass HR Plus schuimblusser overtreft bluskracht van poeder!

Geschikt voor brandklassen A & B én Lithium-Ion accubranden

Ook Bioclass HR+ voldoet aan de strenge eisen van de stichting Milieukeur. Maar Saval gaat verder: door de gescheiden opslag van het schuimconcentraat in de blusser wordt de levensduur van het schuim verdubbeld en de milieu-impact gehalveerd!

Geschreven door Wim Kwakkenbos
Manager productontwikkeling