Nu BHV in één dag bij Saval!

Back to school acties zie je momenteel overal. Waar je misschien niet meteen aan denkt is je veiligheidstraining. Maar ook daarvoor geldt dat je regelmatig terug de schoolbanken in moet. Blijven herhalen zorgt voor handelen uit automatisme tijdens een ongeval. Zou het niet fijn zijn als studeren eindelijk in de helft van de tijd kon?

Vanaf 1 oktober gaan we het anders aanpakken! We leiden al 15 jaar BHV-ers op in ons eigen trainingscentrum, maar ook bij klanten op locatie. Voorheen werd verwacht dat cursisten 2 volle dagen aan de opleiding besteedden. Tevens werd er onderscheid gemaakt tussen de Basis BHV opleidingen en jaarlijkse BHV herhalingsopleidingen.

Wat verandert er dan? Spijbelen kun je het niet noemen. Wel ‘efficiënter met je tijd omgaan’. Het theoriegedeelte doe je namelijk op een moment dat het jou uit komt. En als je dat succesvol hebt afgerond, ben je welkom op de 1-daagse praktijkopleiding. Of je nu nieuw bent, of je komt je kennis en kunde opfrissen. Iedereen krijgt dezelfde lesstof voorgeschoteld die ervoor zorgt dat elke cursist optimale hulp kan verlenen.

Zou het niet fijn zijn om nu in de helft van de tijd je BHV certificaat te halen?

+ In plaats van 2 praktijkdagen maar in 1 dag je BHV certificaat
+ Nu voor de scherpe prijs van € 197,50 (inclusief NIKTA certificaat)
+ Geen onderscheid meer tussen BHV Basis en Herhaling
+ Groot deel van de opleiding omvat E-learning, dus in je eigen tempo leren!
+ Volg de opleiding bij ons op locatie of in je eigen bedrijf
+ Ook voor kinderopvang en/of kinderdagverblijven

Welke vaardigheden leer je tijdens onze 1 daagse BHV opleiding?

+ Reanimatie met en zonder AED oefenen
+ Leer bloedingen verhelpen
+ Leer de eerste levensreddende handelingen
+ Leer een ontruimingsplan aflezen en toepassen
+ Leer branden blussen in een uitgebreide praktijkles

Bekijk onze agenda en schrijf je in!

Hoewel je vast niet met de fiets naar onze opleiding zal komen, hebben we toch een back to school actie voor je. Zo zorg je dat je z.s.m. bij het ongeval kan zijn om je kennis indien nodig in de praktijk te brengen.

Nu BHV in één dag bij Saval!

Staat jouw gewenste cursusdatum niet in onze agenda?

Neem dan contact met ons op om jouw wensen met ons te bespreken. Bijvoorbeeld voor de BHV opleiding Kind & Omgeving. Voor groepen groter dan 8 personen is het ook mogelijk de BHV opleiding bij jou op locatie te verzorgen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om in de avonduren of weekenden voor groepen deze training te volgen.

Geschreven door Hilko Weening
Field sales manager