Saval aanwezig op Green Key event 2020

Op donderdag 13 februari 2020 was Saval aanwezig op het Green Key event bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Green Key is het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland. Meer dan 700 Nederlandse bedrijven hebben dit keurmerk inmiddels verkregen – van hotels en restaurants tot dierentuinen en bungalowparken.

Bedrijven met een Green Key-certificaat doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt. Zij voldoen minimaal aan de normen van de internationale Green Key-organisatie. Op het gebied van brandveiligheid betekent dit dat brandblusmiddelen met een zo klein mogelijke milieu-impact de voorkeur hebben. Reden dus dat Saval aanwezig was met haar nieuwe F3 Fluorvrije schuimblusser.

Saval aanwezig op Green Key event 2020

De locatie van het evenement had niet beter gekozen kunnen worden. In het midden van het indrukwekkende Oceanium van Diergaarde Blijdorp, omringt door haaien en andere vissen die profijt hebben van deze PFAS-vrije oplossing, hebben wij onze nieuwe blussers mogen presenteren aan Green Key gecertificeerden.

 

Saval aanwezig op Green Key event 2020 1

Tijdens een elevator pitch hebben wij aan zo’n 200 deelnemers van het evenement de voordelen van de F3 blusser mogen uiteenzetten.

Geschreven door Arno Bijl
Technisch adviseur brand- en vluchtveiligheid