Saval Portal maakt je brandbeveiliging online inzichtelijk 24/7

Maak jij al gebruik van de Saval Portal? Met de Saval Portal verhogen we de service, kwaliteit en bereikbaarheid van onze dienstverlening. Nu zijn documenten, zoals onderhoudscontracten, certificaten en inspectierapportages en de status van je brandbeveiligingsproducten 24 uur per dag in te zien.

Een aantal functionaliteiten van de Saval Portal:

Inzicht in al je vestigingen en de bijbehorende objecten (brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting enz.):

Saval lanceert portal om je brandbeveiliging inzichtelijk te maken

Het aanmaken en wijzigen van contactpersonen en contactgegevens voor je organisatie:Saval portal maakt je brandbeveiliging online inzichtelijk 24/7 1

Duidelijk inzicht in al je veiligheidsmiddelen met gegevens zoals conditiemeting, productiejaar, exacte locatie met een scala aan filtermogelijkheden:

Saval lanceert portal om je brandbeveiliging inzichtelijk te maken 2

Inzage en de mogelijkheid tot het downloaden van alle relevante documentatie omtrent je brandbeveiliging, zoals: onderhoudsrapportages, onderhoudscertificaten, offertes enz:

Saval portal maakt je brandbeveiliging online inzichtelijk 24/7

 

Meer weten? Plan een demonstratie over de mogelijkheden in met je contactpersoon binnen Saval en ontvang een inlogcode om zelf aan de slag te gaan of gebruik het contactformulier. Het adres van de portal is https://portal.saval.nl/  

Geschreven door Hilko Weening
Field sales manager