Maak kennis met onze honderdste monteur blusmiddelen

Saval is al bijna 100 jaar een begrip in de wereld van brandbeveiliging in zowel Nederland als België. Toen eind 2018 onze honderdste adviserende monteur voor kleine blusmiddelen en noodverlichting in dienst trad, leek het ons een leuk idee om hem extra aandacht te geven vanwege deze mijlpaal. Zijn naam is Léan van Eck en hij stelt zich graag aan je voor.

“Hoi! Ik ben Léan van Eck. 30 jaar oud en sinds november in dienst bij Saval als adviserend monteur. Ik kom uit Nieuwerkerk aan den IJssel en woon daar samen met mijn vriendin. Tevens ben ik daar vrijwilliger bij de brandweer. Dit doe ik sinds mijn 18e, nadat ik vanaf mijn 12e bij de jeugdbrandweer gegaan ben. Hier ben ik manschap, chauffeur/pompbediener en ga ik binnenkort wellicht schipper worden van onze blusboot. Daarnaast heb ik nog ambitie om oefenleider bij de brandweer te worden.

Voordat ik bij Saval aan de slag ging heb ik 2 andere functies gehad. Zo ben ik ruim 9 jaar werkzaam geweest als brandwacht waarbij ik Saval heb leren kennen als leverancier van brandblussers. Elke ochtend begon mijn dag met de controle van de blussers voordat de werkzaamheden van start konden gaan. Hierbij was het echter alleen van belang dat de blussers verzegeld waren, op de juiste plek stonden en uiteraard jaarlijks gecontroleerd waren. Ik heb me altijd afgevraagd wat daar nog meer bij komt kijken.

Daarnaast heb ik een jaar gewerkt in de detailhandel. Het klantcontact beviel me goed, maar uiteindelijk was het niet mijn roeping. Ook wilde ik niet meer terug richting brandwacht. Maar herinnerde Saval nog wel uit die tijd. Zodoende ben ik bij Saval terecht gekomen. Ik heb in de tussentijd met een aantal collega’s meegelopen waarin ik veel heb kunnen leren en zien. De afwisseling van omgeving, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van deze baan bevalt me zeer goed. De regio waar ik werkzaam ben is Rotterdam-Rijnmond. Met het zicht op de toekomst hoop ik hier een mooie tijd te gaan beleven. Hopelijk tot ver voorbij het 100-jarig jubileum van Saval!”

Ben jij of ken jij iemand die net als Léan op zoek is naar een uitdagende baan? We hebben nog hele mooie functies open staan in zowel Nederland als België.

Vacatures Nederland

Vacatures België

Geschreven door Mark van Aert
Area service manager