Save the Date! 5 oktober Volantis Talking Experts met als thema brandveiligheid

Op 5 oktober, van 12.00 tot 13.30, zal Saval in samenwerking met Volantis een Masterclass op het gebied van risicogerichte brandveiligheid organiseren. Het event zal worden gehouden op de Chemelot Campus in Geleen i.s.m. Volantis. Inhoud en thema’s worden op een later moment bekendgemaakt evenals de sprekers en panel discussies.

De Masterclass zal zowel via een livestream als fysiek te volgen zijn vanuit de studio Brightland Campus Chemelot.

 

Inschrijving kan op deze pagina.

 

Volantis is een ingenieurs- en consultancygroep die grote ware hecht aan initiatiefrijke en betrokken oplossingen. Het Talking Experts initiatief is in het leven geroepen om uiteenlopende onderwerpen middels masterclasses en panel discussies te bespreken met geïnteresseerden en belanghebbenden. Door belangrijke onderwerpen (waaronder brandveiligheid) onder de aandacht te brengen, willen zij samen met het bedrijfsleven, de overheid en onderwijs anderen inspireren om stappen voorwaarts te maken.

Middels onze sociale kanalen zullen wij jullie de komende tijd op de hoogte houden van aankomende onderwerpen, inschrijfmogelijkheden etc.

Een indruk van afgelopen Talking Experts, op dinsdag 18 mei jl., met als thema’s Circulariteit en Energietransitie vind je hieronder:

Geschreven door Pieter Verstappen
Commercial director benelux