Ontruimingsplattegronden voor groot logistiek centrum 6

Ontruimingsplattegronden voor groot logistiek centrum Heerlen

Uitdaging

Vanwege juridische redenen kunnen wij de namen van de betrokken partijen niet publiceren.

In Heerlen zit een groot internationaal logistiek dienstverlener en deze voert complexe supply chain oplossingen uit voor middelgrote tot grote ondernemingen op nationale en wereldwijde schaal. In Heerlen doen ze dit voornamelijk voor één van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van medische technologie. Vanuit dit distributiecentrum worden 15.000 verschillende ziekenhuizen in onder andere Europa voorzien van medische hulpmiddelen, zoals chirurgische instrumenten, implantaten en systemen voor patiëntmonitoring.

Het complex in Heerlen omvat meer dan 100.000 vierkante meter vloeroppervlak. Dagelijks zijn er meer dan 500 medewerkers met verschillende nationaliteiten aanwezig op de werkvloer. Belangrijk is dat in het geval van een bedrijfsongeval of incident iedereen weet wat te doen en waar ze zich moeten verzamelen. Ontruimingsplattegronden hebben hier een belangrijke rol in; het informeren van de aanwezigen hoe ze het gebouw in geval van een calamiteit het snelst kunnen verlaten. Ook geeft de plattegrond weer waar de aanwezige veiligheidsmiddelen zich bevinden.

In het kader van de brand- en vluchtveiligheid dienen deze ontruimingsplattegronden op A3 formaat in elk type gebouw, met een ontruimingsinstallatie, aanwezig te zijn. Saval is door dit bedrijf ingeschakeld om de ontruimingsplattegronden in het complex te verzorgen.

Resultaat

Wil jij ook de ontruimingsplattegronden binnen je bedrijf op orde hebben?

Neem dan contact met ons op!