Saval
SK 300617 0416 b 1920x1080
We know fire
We know safety
We know you

We know fire
We know safety
We know you

brandbeveiliging sinds 1925

Met meer dan 95 jaar ervaring op het gebied van brand- en vluchtveiligheid is Saval een betrouwbare keuze voor je organisatie. Iedere dag zijn ruim 250 Saval medewerkers bezig met jouw veiligheid. Altijd volgens de richtlijnen van ISO 9001, jouw garantie voor kwaliteit in de organisatie en het product.

Wij zijn Saval

In de eigen fabriek te Breda, ontwikkelen en produceren we o.a. brandblussers en brandslanghaspels. Maatwerk dat daardoor mogelijk is, komt tot uiting in de productnoviteiten die we sinds het begin ontwikkelen voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Kapitaalgoederen waar je bedrijfscontinuïteit van afhankelijk is wil je tot in de puntjes beveiligd hebben. Ook op tijden dat je niet in het bedrijf aanwezig bent. Automatische branddetectie- en –blussystemen worden van tekening tot inbedrijfstelling volgens jouw situatie en wensen uitgevoerd.

Onderhoud van de producten door gecertificeerde servicetechnici garandeert een correcte werking als het erop aan komt. Dankzij het digitale serviceproces wordt niet één blusmiddel over het hoofd gezien en beschik je vrijwel direct over alle benodigde onderhoudsgegevens. Een compleet logboek en kostenindicatie voor de komende jaren behoren ook tot de mogelijkheden, om je nog meer inzicht in je veiligheid voor de komende jaren te geven.

 

 

Naast ontwikkeling, productie, levering en onderhoud van een uitgebreid assortiment van blusmiddelen, leveren en onderhouden we ook noodverlichting. Bovendien kun je ook voor veiligheidsopleidingen zoals Bedrijfshulpverlening en VCA, maar ook vluchtwegplattegronden en ontruimingsoefeningen bij ons terecht.

Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van menselijke knowhow en apparatuur, waardoor jouw organisatie, de mensen die er werken én je investeringen goed zijn beveiligd.

Tel daar onze ervaring met brandrisico's in vele verschillende sectoren bij op en we weten precies wat je nodig hebt om je brandveiligheid te optimaliseren.

Onze filosofie is niet voor niets: We know fire. We know safety. We know you.

SERVICE AFDELING First Intervention Solutions (FIS)

Voor brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, droge blusleidingen en andere middelen voor optimale brand- en vluchtveiligheid, inclusief service en onderhoud.

SERVICE AFDELING High Value Asset Protection (HVAP)

Voor blusgasinstallaties, schuiminstallaties, watermistinstallaties, detectie- en ontruimingsinstallaties, inclusief service en onderhoud.

Aanpak EN installation 1280x720

De eerste 15 minuten

De brandweer heeft 15 minuten nodig om te arriveren. Je bent zelf verantwoordelijk om die tijd te overbruggen. Wij helpen je daarbij met de juiste producten, systemen, trainingen en onderhoud.

Lees meer over onze aanpak

Over Saval productie 1280x720

Duurzaamheid van onze PRODUCTENRANGE

PRODUCTONTWIKKELING | Producten en systemen van Saval worden ontwikkeld om lang mee te gaan, ook in extreme situaties, zoals op offshore platforms. Géén goedkope wegwerpproducten die na een paar jaar vervangen moeten worden, maar producten en systemen die met gemak 20 tot 30 jaar meegaan en onderhouden worden.

MVO door Saval

Kwaliteit Arbo en Milieu 600x410 v2

Kwaliteit, Arbo en Milieu

KAM | Als hoogstaand kwaliteitsbedrijf hebben we een reputatie hoog te houden. Alles binnen onze organisatie is er op gericht om op dit gebied te voldoen aan de verwachtingen van onze relaties.

Kwaliteit, Arbo en Milieu

Onze specialisten

Norbert Albersen 365x245

NORBERT ALBERSEN

Director - BU First Intervention Solutions en Managing Director Saval B.V.

Mark van Aert 365x245

Mark van Aert

Site Manager - First Intervention Solutions Saval B.V.

Tom Weyns 365x245

Tom Weyns

Productontwikkeling en International Sales - BU High Value Asset Protection

Hilko Weening 365x245

Hilko Weening

Manager Sales - Saval

Harm Straathof 365x245

Harm Straathof

Sales Manager Export - High Value Asset Protection

Jos Leijs website

Jos Leijs

Service Manager - High Value Asset Protection

Ger Prins 365x245

Ger Prins

Manager Service - FIS

Erwin de Vrind 365x245

ERWIN DE VRIND

Office Manager - First Intervention Solutions

Romain v2

Romain Boels

BU-Director Mechanical Suppression Nederland

Mohamed Moudrous copy website

MOHAMED MOUDROUS

Manager Product Development & Product Management - First Intervention Solutions