Tank Terminals

Tank Terminals

Tank terminals kenmerken zich door opslag van een groot volume hoog brandbare en/of explosieve stoffen op een relatief klein oppervlak. Een calamiteit resulteert al snel in een onbeheersbare situatie als er geen doelmatige brandbeveiligingsvoorzieningen zijn aangebracht. De brandbeveiligingsvoorzieningen dienen betrouwbaar te zijn, zelfs onder extreme omstandigheden want brandveiligheid in deze sector is cruciaal. Periodiek testen van de voorzieningen op een effectieve en milieuvriendelijke manier is noodzakelijk. Onze specialisten hebben specifieke kennis over deze sector en denken graag mee wat de beste oplossing is voor jouw situatie. En geven je een duidelijk zicht op de kosten, niet alleen aanschaf maar ook van het preventieve en correctieve onderhoud.

Onze aanpak

Optimale brandveiligheid bestaat volgens ons altijd uit de juiste balans tussen Interventie, Installatie en Instructie, met jou als middelpunt. Wij leggen je stapsgewijs uit hoe het Installatie proces verloopt.

Onze referentieprojecten

Onderstaande cases zijn voorbeelden van de uiteenlopende uitdagingen die we aangegaan zijn in jouw sector: van probleem, naar oplossing, naar implementatie, naar resultaat.

Risico op een slimme manier beheersbaar maken?

Neem contact op